Skip links

Uitvaartverzorging Leidschendam-Voorburg

UitvaartPlus is een eigentijdse uitvaartverzorger werkzaam in Leidschendam-Voorburg en omstreken. Wanneer een dierbare overlijdt wilt u een waardig, persoonlijk en liefdevol afscheid verzorgen. Dit doet u samen met de betrokken uitvaartmedewerkers van UitvaartPlus.

Uitvaart laten verzorgen

Afhankelijk van uw wensen en om u zoveel mogelijk te ontzorgen, verzorgen wij het vervoer naar ons dienstencentrum, verzorgen en kleden wij de overledene, leveren wij een nette uitvaartkist, verzorgen wij het vervoer naar de begraafplaats en verzorgen wij de aangifte van overlijden in de gemeente en verkrijgen toestemming tot begraven.

UitvaartPlus is bekend met een ruim aantal regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden. Heeft u een vraag over de verschillende uitvaartmogelijkheden, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Crematie

Binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg is geen crematorium aanwezig. U kunt er voor kiezen om uit te wijken naar een andere gemeente voor de crematie. De urn / asbus kunt u vervolgens plaatsen of verstrooien binnen Leidschendam-Voorburg. Er zijn voor het plaatsen van de urn een aantal mogelijke opties:

– Begraafplaats Parkweg
Oosterbegraafplaats en begraafplaats Noorthey

Bij bovenstaande begraafplaatsen heeft u de mogelijkheid om uw urn in een nis, op een urnenheuvel, in een urnenkelder (max. 3), in de urnenvijver (alleen op de Oosterbegraafplaats) of bij te zetten in particulier graf.

Lees meer over cremeren

Begrafenis

Als u kiest voor een waardige begrafenis dan zijn er een aantal begraafplaatsen binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg waaruit u kunt kiezen:
– Oosterbegraafplaats
– Begraafplaats Noorthey
– Begraafplaats Parkweg
– RK Begraafplaats Sint Agatha

Lees meer over de begrafenis

Een betaalbare uitvaart

UitvaartPlus is een betrokken uitvaartverzorger werkzaam in Leidschendam-Voorburg. Uw uitvaart is bij ons in goede handen. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld om zo veel mogelijk zorg uit handen te nemen. 

Bekijk onze uitvaartpakketten

"De betrokken medewerkers van UitvaartPlus ontzorgen. Samen organiseren we een waardig en persoonlijk afscheid.”