Skip links

Uitvaartverzorging in Zoetermeer

UitvaartPlus is een eigentijdse uitvaartverzorger werkzaam in Zoetermeer en omstreken. Wanneer een dierbare overlijdt wilt u een waardig, persoonlijk en liefdevol afscheid verzorgen. Dit doet u samen met de betrokken uitvaartmedewerkers van UitvaartPlus.

Uitvaart laten verzorgen

Afhankelijk van uw wensen en om u zoveel mogelijk te ontzorgen, verzorgen wij het vervoer naar ons dienstencentrum, verzorgen en kleden wij de overledene, leveren wij een nette uitvaartkist, verzorgen wij het vervoer naar de begraafplaats en verzorgen wij de aangifte van overlijden in de gemeente en verkrijgen toestemming tot begraven.

UitvaartPlus is bekend met een ruim aantal regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden. Ook in Zoetermeer heeft u keuze uit een aantal uitvaartmogelijkheden, hieronder benoemd:

Crematorium in Zoetermeer

Binnen de gemeente Zoetermeer is een crematorium gevestigd. U kunt er ook voor kiezen om uit te wijken naar een andere gemeente voor de crematie. Hieronder het in Zoetermeer gevestigde crematorium:

– Crematorium Meerbloemhof

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij cremeren? Lees meer over een crematie.

Begraafplaatsen in Zoetermeer

Als u kiest voor een waardige begrafenis dan kunt u terecht bij de volgende begraafplaatsen binnen de gemeente Zoetermeer:

– Begraafplaats Hoflaan
– Begraafplaats Binnenweg

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn m.b.t. begraven? Lees meer over een begrafenis.

Uitvaart Pijnacker Nootdorp

Woont u net buiten Zoetermeer, bijvoorbeeld in Pijnacker of Nootdorp, dan kunt u de begrafenis bij de volgende begraafplaatsen plaats laten vinden:

– Rk Begraafplaats Jozefpad
– Hervormde begraafplaats Dorpskerk Nootdorp
– Begraafplaats St. Janshof
– RK Begraafplaats H. Johannes de Dooper
– Begraafplaats Koningshof

Pijnacker en Nootdorp hebben helaas geen crematoria. Mochten u of  de overledene de wens hebben gecremeerd te worden, dan kunt u in een naastgelegen gemeente terecht.

Een betaalbare uitvaart

UitvaartPlus is een betrokken uitvaartverzorger werkzaam in Zoetermeer en Omstreken. Uw uitvaart is bij ons in goede handen. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld om zo veel mogelijk zorg uit handen te nemen. 

Bekijk onze uitvaartpakketten

 

"De betrokken medewerkers van UitvaartPlus ontzorgen. Samen organiseren we een waardig en persoonlijk afscheid.”