Skip links

Uitvaartverzorging in Schiedam

UitvaartPlus is een eigentijdse uitvaartverzorger werkzaam in Schiedam en omstreken. Wanneer een dierbare overlijdt wilt u een waardig, persoonlijk en liefdevol afscheid verzorgen. Dit doet u samen met de betrokken uitvaartmedewerkers van UitvaartPlus.

Uitvaart laten verzorgen

Afhankelijk van uw wensen en om u zoveel mogelijk te ontzorgen, verzorgen wij het vervoer naar ons dienstencentrum, verzorgen en kleden wij de overledene, leveren wij een nette uitvaartkist, verzorgen wij het vervoer naar de begraafplaats en verzorgen wij de aangifte van overlijden in de gemeente en verkrijgen toestemming tot begraven.

UitvaartPlus is bekend met een ruim aantal regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden.

Begraven of cremeren?

Schiedam kent één crematorium en begraafplaats, namelijk Yardenhuis Beukenhof (Kethel) in een bosrijke omgeving van Schiedam. De begraafplaats kent veel mogelijkheden om uw uitvaart naar wens te maken.  

Staat u voor de lastige keuze om een uitvaart te verzorgen maar weet u niet of u moet begraven of cremeren? Wij kunnen u goed informeren over beide mogelijkheden. Samen bespreken we uw wensen en die van de overledene en kijken we welke optie het beste past. U staat er niet alleen voor.

Een betaalbare uitvaart

UitvaartPlus is een betrokken uitvaartverzorger werkzaam in Schiedam en Omstreken. Uw uitvaart is bij ons in goede handen. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld om zo veel mogelijk zorg uit handen te nemen. 

Bekijk onze uitvaartpakketten

 

"De betrokken medewerkers van UitvaartPlus ontzorgen. Samen organiseren we een waardig en persoonlijk afscheid.”