Skip links

Uitvaartverzorging in Rotterdam

UitvaartPlus is een eigentijdse uitvaartverzorger werkzaam in Rotterdam en omstreken. Wanneer een dierbare overlijdt wilt u een waardig, persoonlijk en liefdevol afscheid verzorgen. Dit doet u samen met de betrokken uitvaartmedewerkers van UitvaartPlus.

Uitvaart laten verzorgen

Afhankelijk van uw wensen en om u zoveel mogelijk te ontzorgen, verzorgen wij het vervoer naar ons dienstencentrum, verzorgen en kleden wij de overledene, leveren wij een nette uitvaartkist, verzorgen wij het vervoer naar de begraafplaats en verzorgen wij de aangifte van overlijden in de gemeente en verkrijgen toestemming tot begraven.

UitvaartPlus is bekend met een ruim aantal regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in Rotterdam. Wilt u meer weten over de uitvaartmogelijkheden, of bijvoorbeeld aan uw wensen voor de afscheidsceremonie  voldaan kan worden? Neem dan contact op.

Crematie

Binnen de gemeente Rotterdam zijn drie crematoria gevestigd. U kunt er ook voor kiezen om uit te wijken naar een andere gemeente voor de crematie. Hieronder vindt u de dichtstbijzijnde crematoria in Rotterdam en omstreken.  

– Crematorium Hofwijk
– Crematorium Rotterdam
– 
CrematoriumSt. Laurentius

In de buurt van Rotterdam
– Crematorium Schollevaar in Cappele aan den IJssel
– Crematorium de Ommering in Spijkenisse
– Crematorium Beukenhof in Schiedam 

Lees meer over cremeren

Begrafenis

Als u kiest voor een waardige begrafenis dan zijn er een aantal begraafplaatsen binnen de gemeente Rotterdam waaruit u kunt kiezen:

– Begraafplaats Crooswijk
– Begraafplaats Hoek van Holland
– Begraafplaats Oud-Overschie
– Begraafplaats Oudeland
– Begraafplaats Pernis
– Begraafplaats Rozenburg
– Begraafplaats Hofwijk
– Zuiderbegraafplaats

Lees meer over de begrafenis

Een betaalbare uitvaart

UitvaartPlus is een betrokken uitvaartverzorger werkzaam in Rotterdam en Omstreken. Uw uitvaart is bij ons in goede handen. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld om zo veel mogelijk zorg uit handen te nemen. 

Bekijk onze uitvaartpakketten

 

"De betrokken medewerkers van UitvaartPlus ontzorgen. Samen organiseren we een waardig en persoonlijk afscheid.”