Skip links

Uitvaartverzorging in Rijswijk

UitvaartPlus is een eigentijdse uitvaartverzorger werkzaam in Rijswijk en omstreken. Wanneer een dierbare overlijdt wilt u een waardig, persoonlijk en liefdevol afscheid verzorgen. Dit doet u samen met de betrokken uitvaartmedewerkers van UitvaartPlus.

Uitvaart laten verzorgen

Afhankelijk van uw wensen en om u zoveel mogelijk te ontzorgen, verzorgen wij het vervoer naar ons dienstencentrum, verzorgen en kleden wij de overledene, leveren wij een nette uitvaartkist, verzorgen wij het vervoer naar de begraafplaats en verzorgen wij de aangifte van overlijden in de gemeente en verkrijgen toestemming tot begraven.

UitvaartPlus is bekend met een ruim aantal regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in Rijswijk.

Crematie

Binnen de gemeente Rijswijk is een crematorium gevestigd. U kunt er ook voor kiezen om uit te wijken naar een andere gemeente voor de crematie. 

– Yardenhuis van Rijswijk

Begrafenis

Als u kiest voor een waardige begrafenis dan zijn er een aantal begraafplaatsen binnen de gemeente Rijswijk waaruit u kunt kiezen:

– R.K.Begraafplaats H. Bonifatius
– Yarden Begraafplaats Oud-Rijswijk
– Yarden Begraafplaats Eikelenburg

Een betaalbare uitvaart

UitvaartPlus is een betrokken uitvaartverzorger werkzaam in Rijswijk en Omstreken. Uw uitvaart is bij ons in goede handen. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld om zo veel mogelijk zorg uit handen te nemen. 

Bekijk onze uitvaartpakketten

 

"De betrokken medewerkers van UitvaartPlus ontzorgen. Samen organiseren we een waardig en persoonlijk afscheid.”