Skip links

Uitvaartverzorging in Den Haag

UitvaartPlus is een eigentijdse uitvaartverzorger werkzaam in Den Haag en omstreken. Wanneer een dierbare overlijdt wilt u een waardig, persoonlijk en liefdevol afscheid verzorgen. Dit doet u samen met de betrokken uitvaartmedewerkers van UitvaartPlus.

Uitvaart laten verzorgen

Afhankelijk van uw wensen en om u zoveel mogelijk te ontzorgen, verzorgen wij het vervoer naar ons dienstencentrum, verzorgen en kleden wij de overledene, leveren wij een nette uitvaartkist, verzorgen wij het vervoer naar de begraafplaats en verzorgen wij de aangifte van overlijden in de gemeente en verkrijgen toestemming tot begraven.

UitvaartPlus is bekend met een ruim aantal regionale begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in Den Haag. 

Crematie

In Nederland kiezen steeds meer mensen voor een crematie. Bij een crematie hoeft u geen graf te onderhouden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlengen van de plek op het graf. Een crematie is gemiddeld genomen goedkoper dan begraven.  In Den Haag zijn een drietal crematoria waar u terecht kunt voor een waardig afscheid:

– Yarden Crematorium Ockenburgh
– Crematorium Haagse Duinen
– Uitvaartcentrum, crematorium en begraafplaats Nieuw Eykenduynen

Lees meer over cremeren

Begrafenis

Als u kiest voor een begrafenis dan heeft u een plek waar u naartoe kunt gaan om uw dierbare te herdenken. Er zijn in de gemeente Den Haag een aantal begraafplaatsen waar u een waardig afscheid kunt houden. De begraafplaatsen zijn opgedeeld in gemeentelijke en niet-gemeentelijke begraafplaatsen:

Gemeentelijk
– Begraafplaats Kerkhoflaan
– Begraafplaats Westduin

Niet-gemeentelijk
– Yarden Crematorium Ockenburgh
– Begraafplaats Ter Navolging
– Begraafplaats St. Petrus Banden
– Begraafplaats Oud Eik en Duinen
– Begraafplaats Crematorium Nieuw Eykenduynen
– Begraafplaats St. Barbara

Lees meer over de begrafenis

Een betaalbare uitvaart

UitvaartPlus is een betrokken uitvaartverzorger werkzaam in Den Haag en omstreken. Uw uitvaart is bij ons in goede handen. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld om zo veel mogelijk zorg uit handen te nemen. 

Bekijk onze uitvaartpakketten

"De betrokken medewerkers van UitvaartPlus ontzorgen. Samen organiseren we een waardig en persoonlijk afscheid.”