Het is fijn om te weten wie de mensen zijn die de uitvaart van uw geliefde begeleiden. Zij stellen zich hier graag even aan u voor. Het team van UitvaartPlus bestaat uit Mascha Groenewegen en Erik Dorlas. Zij werken niet alleen samen in hun bedrijf, maar vormen met hun twee zoons ook een gezin. Beiden hebben zij een ruime ervaring in de uitvaartpraktijk, al hebben zij ieder hun eigen achtergrond.

Mascha Groenewegen

Mascha heeft een achtergrond in de horeca en heeft daarnaast leidinggevende ervaring opgedaan in de retailsector. Vooral de ervaringen in de taveerne van een kunststudio wekten Mascha’s interesse in de unieke verhalen van mensen.

Toen zij de kans kreeg om te starten in de horeca van een grote uitvaartlocatie bleek al snel hier haar passie te liggen. Diverse vakopleidingen binnen de uitvaartbranche volgden en zo is er sprake van een ervaren uitvaartspecialist in alle facetten van het vak.

Erik Dorlas

Eriks ervaring begon op kantoor en later werd hij gegrepen door het vak van ambulancechauffeur; vooral zijn kalmte was een goede eigenschap in dit beroep. Een overstap naar de uitvaartbranche volgde toen Erik als chauffeur/verzorger aan de slag ging bij een uitvaartonderneming in Delft.

Na de nodige ervaring te hebben opgedaan in Delft is hij uitvaartverzorger geworden in Den Haag. Erik is een uitvaartverzorger in hart en nieren, dit is zijn specialisme. Vandaar de start van UitvaartPlus in 2018.

De beide persoonlijkheden van Mascha en Erik vullen elkaar aan; Mascha is de organisator en zij is ook belast met de nazorg van de nabestaanden. Erik daarentegen is veel bezig met de praktische uitvoering van het werk. Voor beiden geldt; in de uitvaartbranche werken is meer dan gewoon je werk doen. De betrokkenheid staat voorop.