Skip links

Wij verlenen praktische dan wel emotionele nazorg

Nazorg

Het echte rouwen komt pas na het afscheid, wordt vaak gezegd. En dat is ook zo. Daarom vinden wij het belangrijk om nabestaanden ook na de uitvaart bij te staan. Tijdens het contactmoment na de uitvaart komt de uitvaart logischerwijs ter sprake en kunt u aangeven waar u nog behoefte aan heeft. Onze deskundigen kunnen u, waar nodig, advies geven en mogelijkheden aanreiken om het rouwproces zo goed mogelijk te kunnen doorlopen.

Tijdens het contactmoment na de uitvaart komt de nazorg logischerwijs ter sprake en kunt u aangeven waar u nog behoefte aan heeft. Dit kan praktische hulp zijn zoals het helpen uitzoeken van kleding of emotionele hulp zoals praten over uw verlies. Onze deskundigen kunnen u, waar nodig, advies geven en mogelijkheden aanreiken om het rouwproces zo goed mogelijk te kunnen doorlopen.

U staat er niet alleen voor.

Wij hebben antwoord op veel van uw vragen

Jaren ervaring in de uitvaartzorg heeft ons geleerd dat contact met elkaar, met lotgenoten of door samen te herdenken, veel troost geeft. Ook kunnen we u ondersteunen met praktische zaken zoals bij financiële of administratieve kwesties. We kunnen van alles voor u regelen.

Hulp bij uw rouwverwerking?