Skip links

UitvaartPlus verzorgt uitvaarten door heel Nederland

Werkgebied

Voor veel mensen heeft de Nieuwe Kerk op de markt in Delft een speciale betekenis.

De Nieuwe Kerk is landelijk en internationaal bekend door de koninklijke grafkelders. Voor de inwoners van Delft heeft de kerk ook een bijzondere betekenis. Bij terugkomst van vakantie zeggen zij vaak; ‘ik ben weer thuis, zodra ik het puntje van de Nieuwe Kerk weer kan zien’. Iedereen uit de omgeving van Delft zou eigenlijk 1 keer in zijn of haar leven de Nieuwe Kerk moeten beklimmen. Het uitzicht vanaf de toren is werkelijk heel bijzonder.

Je kunt de Nieuwe Kerk ook prachtig zien vanuit bijna elke plaats rondom Delft. En dat is het belangrijkste werkgebied van UitvaartPlus.

UitvaartPlus verzorgt uitvaarten in

UitvaartPlus uitvaartzorg verzorgt uitvaarten o.a. in Den Hoorn, Schipluiden, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Wassenaar, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen, ’s-Gravenzande, Maasdijk, Maassluis, Hoek van Holland en Rotterdam.

Desgewenst verzorgt UitvaartPlus uitvaarten in heel Nederland. Mocht u het op prijs stellen als wij uw uitvaart in een andere regio verzorgen, dan zullen wij dit met u afstemmen.

Neem contact op